UT-ST-ŠTV  15-20 /  PIATOK 15-21 / SOBOTA 12-21

Dostupné

Neapolská pizza s vysokými, 
vzduchom nadýchanými okrajmi „cornicione“ 
s jemným chrumkavým povrchom s typickým
„leopardovaním“ a tenkým stredom pizze. 

Jemne spálené škvrny na okrajoch
 sú typickým prejavom 
dobre upečenej neapolskej pizze.
  
Ďalším faktorom kvalitnej neapolskej pizze je 
dlhodobá fermentácia cesta a tým 
ľahká stráviteľnosť pizze bez pocitu nafúknutia.

Pizzu pečieme pri vysokej teplote cca 450°C 
na sopečnom kameni "Biscotto di Sorrento"

Pečieme z pravých talianských surovín 
a kvalitnej neapolskej múky 
v originálnej neapolskej peci 

Priemer pizze 30-32cm (ručne ťahaná)