🇮🇹NEAPOLSKÁ PIZZA - Novinka
![🇮🇹NEAPOLSKÁ PIZZA - Novinka](https://pizza-ariva.s20.cdn-upgates.com/_cache/a/8/a849866ca5829e4fda630a96e5767e24-napoletana.png)
Neapolská pizza s vysokými,
vzduchom nadýchanými okrajmi „cornicione“
s jemným chrumkavým povrchom s typickým
„leopardovaním“ a tenkým stredom pizze.
Jemne spálené škvrny na okrajoch
sú typickým prejavom
dobre upečenej neapolskej pizze.
Ďalším faktorom kvalitnej neapolskej pizze je
dlhodobá fermentácia cesta a tým
ľahká stráviteľnosť pizze bez pocitu nafúknutia.
Pizzu pečieme pri vysokej teplote cca 450°C
na sopečnom kameni "Biscotto di Sorrento"
Pečieme z pravých talianských surovín
a kvalitnej neapolskej múky
v originálnej neapolskej peci
Priemer pizze 30-32cm (ručne ťahaná)
![Cannoli siciliani - čokoláda 1ks](https://pizza-ariva.s20.cdn-upgates.com/_cache/6/c/6c51cbdde366c7d3e5ab57998eac494b-img-4792.jpeg)